Boscovivo: A long history, made of passion and tradition
It all began with the passion and love for a product of the earth known throughout the world as the diamond of cuisine: the Truffle. Over the years, in addition to selecting and promoting authentic Italian truffles, the inspiration of the Landucci family has given rise to a vast range of products, with truffles with a unique flavour.
In 1992, on the occasion of the conference organized by Boscovivo “Does French Cuisine Have Tuscan Origins?” The Le Ricette di Caterina line was launched under whose brand there is a rich range of traditional Tuscan products.
The excellent quality of the products has been recognized by the highest authorities in the Italian and foreign culinary sector, receiving numerous awards. For several years, their children Silvia and Luca have participated in the management of the company, contributing to the development of creativity and imagination in the creation of products and participating in the most important national and international events, trying to understand the tastes of potential customers, offering them "ancient flavours" revisited to modern needs.
Creativity, research, continuous improvement of products, attention to customer needs, highly qualified collaborators, advanced technologies, with which the Landucci family has equipped its production lines and beyond, outline the future prospects of Boscovivo. The excellent quality of Boscovivo products has been recognized by the highest authorities in the Italian and foreign culinary sector, receiving numerous awards.
Natura, famiglia, tradizione e qualità sono i pilastri su cui Boscovivo è costruita; sono gli stessi pilastri che desideriamo diffondere al pubblico.
Boscovivo è il vincitore di Top Italian Food 2022, 2023 e 2024 Gambero Rosso, una pubblicazione italiana molto autorevole nel settore del cibo e del vino. È considerata tra le massime autorità sull'autentica cucina e sui prodotti italiani.
La guida Top Italian Food del Gambero Rosso è una raccolta annuale che mette in mostra i migliori prodotti alimentari italiani. La guida evidenzia produttori d'eccezione in categorie come pasta, olio d'oliva, formaggi, conserve ittiche, salumi, cioccolato e molto altro.
Gli esperti del Gambero Rosso ricercano e assaggiano scrupolosamente i prodotti provenienti da tutta Italia. I migliori vengono poi presentati nella guida Top Italian Food, che diventa così una preziosa risorsa per scoprire il meglio dell'offerta italiana sia per i consumatori che per gli operatori del settore.